Ma

Maanantaina oli kyllä niin ranteet auki -fiilis jäljen suhteen. Olimme Tuusulassa Piian kanssa ja tein Iinekselle jäljen, jossa oli suoraa, sitten hieman kaarrosta vasemmalle, suoraa, kaarrosta oikealle jne. Ja voi taivas.. Koira vaan höselsi ja hukkasi lopussa jäljen täysin. Mulla paloi käpy ja annoin kunnolla noottia. Siinä sitten puhistiin ja pihistiin hetki. Vika esine löytyi, mutta koira ilmaisi sen täysin vinoon koska oli niin sivussa jäljeltä. Piski autoon ja uutta jälkeä tallaamaan. Tokalle jäljelle kylvin enemmän ruokaa ja se meni hieman paremmin. Mutta joo.. Kylläpä kiinnosti taas.
 
Jälkitreenien jälkeen juoksutimme vielä viestiä. Se sentään sujui hyvin :) Iines juoksi lujaa mun luo ja oli innolla lähdössä takaisin Piialle. Matkaa oli vain muutama sata metriä, mutta juoskoot nyt alkuun lyhyempää matkaa, jotta saadaan koiruudelle hyvää fiilistä. 

Ti

Tänään tehotreenailtiin. Kävin ottamassa tottista Petikossa. Seuraamista lyhkäisiä pätkiä ja jäävistä istu + maahan. Istumiset oli tosi jees ja Suskin vinkki jännitteen luomisesta ennen palkkausta toimi kivasti. Maahanmenoissa nosteli kyynäriä, käskin uudelleen maahan, kehuin ja vapautin. Pari onnistunutta maahanmenoa. Sitten kunnon fiasko hyppytreeni. Kentällä oli vain metrinen este, jonka päälle laitoin kepukan. Toistoja tuli kymmenittäin ja palkkaa ei ollenkaan, kun koira koski joka kerta esteeseen. Mutta positiivista on, että mulla ei mennyt hermo ja vaikka hinkkasinkin hieman liikaa tuota, tajusin sentään treenata muuta, kuin ei vain sujunut. A-este meni hyvin.. Loppuun vielä pari perusasentoa ja leikkimistä. Jäi hyvä fiilis treenistä vaikka hypyt menivätkin ihan surkeasti.
 
Tottiksen jälkeen lenkille. Polulla tuli vastaan pari koiraa. Siirryttiin hieman syrjään ja Iines ei keräillyt turhia kiekkoja. Maanantaina jouduin hieman muistuttelemaan miten ohitustilanteissa ollaan ja muistutus oli mennyt kivasti perille. 
 
Petikosta sitten kurvailtiin Jorviin jäljelle Raisa kanssa. Eka suora 90 > kulma oikealle > n. 50 > esine n. 40, kulma vasen > 90 suora + esine lopussa. Koira oli paljon paremmassa moodissa! Pari kertaa nosti päätään, mutta maanantain sähellys oli tiessään. En tiedä oisko Tuusulan pellot liian vaikeat Iinekselle, ja siksi se siellä säätää niin paljon. Eka kulma oli hieno. Toka ei niin hieno.. Pitää ensi jäljellä tehdä kaksi vasenta kulmaa... Esineilmaisut olivat hieman vinot vasemmalle..