Käytiin eilen treenailemassa jälkeä Piian kanssa Luukissa. 

Jälkien vanhetessa otin Iineksen kanssa lyhyen pätkän tottista. Halusin saada seuraamista videolle, että näkisin miltä se nyt näyttää. Pompotus on vähentynyt huomattavasti. Parissa kohtaa Iines pompahti, mutta muuten näytti omasta mielestä hyvältä!

Molemmilla piskeillä meni vähän oudosti jäljellä.. Tallasin Iinekselle reilut 100 askelta pitkän jäljen, miltei joka askeleella ruokaa, välillä yksi tai kaksi tyhjää. Puoleen väliin jäljesti hyvin. Tarkasti ja rauhallisesti. Ei syönyt aivan joka askeleelta ruokaa, mutta tarkasti askeleet kuitenkin. Puolessa välissä koira pysähtyi ihmettelemään. Ei meinannut jatkaa jäljellä vaan oli aivan pihalla olevan oloinen. Ennen jäljen päättymistä onneksi jäljesti tarkkaan ja hyvin. Jäljen päässä olevalle kipolle kävi hienosti makaamaan.

Pohdittiin tuota puolen välin jähmettymistä. Iines saattoi saada hajun jäljen päässä olevasta kiposta, koska tuuli kävi sieltä. Tai sitten jäljen siinä kohdassa oli muurahaisia.. Koirat ovat kyllä välillä kummallisia elukoita. Harmi, kun en ehdi ennen perjantaita jäljelle…