Eilen käytiin kimppalenkillä Millan ja Nemon kanssa. Ekaksi koirat saivat riehua pahimmat energiat pois ja sitten käytiin kävelemässä. Lenkin jälkeen Iines ja Nemo ottivat vielä pienet painimatsit ja Tuomas saikin kuolaisen koiran syliinsä kotona ;)

Illalla käytiin Raisan opastuksella treenaamassa agilityä. Aloitettiin hypyistä. Hieman nameja purkkiin ja Iinekselle näytettiin purkki ja herkut. Sitten vein Iineksen esteen toiselle puolelle. Luvan saatuaan Iines syöksyi purkin luo.
Treenaattiin myös putkea. Putkesta Iines meni vauhdikkaasti läpi. Palkaksi sai repiä pyyhettä. Sitten vielä testattiin puomilta alas tuloa ja kontaktille pysähtymistä. Iines meni autoon välillä lepäämään ja Kuje otettiin treenaamaan.
Kujeen suorituksen jälkeen otettiin Iines uudestaan. Iines taisi olla väsynyt päivän puuhista, kun pyyhe ei enää kiinnostanut. Raisa ehdotti, että palkataan ruoalla niin saadaan vielä yksi vauhdikas putkesta läpi meno. Tämä toimikin hyvin ja Iines säntäsi vauhdilla putkesta läpi herkkujen luo.

Kyllä Iineksestä vielä kelpo agilitykoira tulee :)

Lopuksi annettiin vielä daijukaksikon riehua.