Iines pääsi jälleen Kikan hierottavaksi. Holskuneiti oli vallan onnellinen otus Kikan nähdessään. Vouhotusta ja touhotusta ja pussaillakin olisi halunnut.

Iines käyttäytyi hienosti jälleen. Pari kertaa olisi halunnut nousta, mutta ihmeen hyvin tuo elukka jaksaa maata pöydällä käsiteltävänä. Vasen puoli oli masentavan jumissa. Selkä oli todella tiukka ja kipeä. Samoin alaselän ja lonkan liitoskohta (todella virallinen termi). Oikealla puolella ei ollut niin pahoja jumeja. 

Lopuksi Kikka näytti minulle vielä venytyksiä joita voin tehdä treenien lopuksi. Pitää myös paremmin lämmitellä ja jäähdytellä koira treenien jälkeen. Tuli taas kunnon morkkikset hieronnan jälkeen... 

Tällä viikolla on taas tuskastuttanut Iineksen arkikäytös. Tai käytöksen puutos.. Hyvin voi olla jumitukset osa syynä kierroksiin. 

Kikalta ajoin suoraan Pakkalan Mustiin ja Mirriin. Iines sai selkäänsä vihdoin ja viimein Back on Track -verkkoloimen. Ii pääsi sisälle sovittamaan oikeaa kokoa. Ekasta myyjästä ei piitannut tuon taivaallista. Toinen myyjä erehtyi kysymään Iinekseltä sen uudesta takista. Tähän oli sitten Iineksen pakko pöhähtää. Mutta itse olen sen verran kehittynyt, että mua ei edes haitannut. Eikä Iinekselläkään jäänyt pöhinä päälle. Kai se meinasi, että eipä tässä kai mitään kun mammakin otti iisisti, kerrankin.