Tällä viikolla kävin tekemässä kolme jälkeä.

Maanantai-iltana suunnattiin Iineksen kanssa kahdestaan Luukkiin. Tein pellolle jäljen, joka oli 170 askelta (metreinä kai suht sama). Neljä purkkia, joissa kepit päällä. Alussa laitoin nameja, mutta ei se taas(kaan) vauhtiin vaikuttanut. Purkit löytyi helposti ja hyvin piski niille pysähtyi.

Tiistaina tein metsäjäljen. Sielläkin neljä purkkia + kepit niiden päälle. Jälki meni kunnolla haahuiluksi.. äh. Purkit kyllä löytyi, yhden kohdalla himmasin vauhtia, kun meinasi mennä ohi.

Perjantaina käytiin Millan kanssa tekemässä peltojälki. Alussa laitoin koiramakkaraa joka askeleelle. Ekalta purkilta joka kolmannelle ja tokalta joka viidennelle. Alussa ei tainnut syödä yhtään makkaranpalaa. Purkille kyllä pysähti tosi hienosti. Loppu sujui jo ihan jees. Vauhtia oli taas ja ihmeen paljon otti häiriötä, kun pidin hihnasta vastaan ettei mentäis niin lujaa.

Ensi kerralla pitää kyllä jättää aamuruoka väliin. Jos sitten alkaisi myös ruoka jäljellä kiehtomaan. Pitää tsekata kalenterista koska seuraavan kerran ehtii jälkeä tekemään.