Aamusta suuntasimme Halkolammelle jälkiryhmän treeneihin. Iinekselle oli luvassa testailujälki. Parin kepin lisäksi jäljellä oli kaksi patukkaa ja lopussa purkki. Suurimman osan jäljestä jäljesti huonosti. Välillä oli hetki hyvää jäljestystä ja lopussa pidempi pätkä. Patukoista selvästi yllättyi. Meni käskystä maahan ja odotti kunnes palkattiin. Kepeiltä palkkasin myös patukalla. 

Kotimatkalla kävin lenkillä pelloilla ja päätin käydä samalla tekemässä peltojäljen. Talloin suoran jäljen ilman kulmia. Eka 110 askelta ja purkki, sitten vielä reilut 200 askelta ja loppupurkki. Koira on jotenkin taantunut. Se siksakkaa niin kuin joskus alkukeväästä eikä keskity kunnolla. Yhdessä kohtaa oli tosi sekaisin. Seurautin hieman ja lähetin uudelleen jäljelle, jonka jälkeen teki ihan jees hommia loppuun. En tiedä sitten vaikuttaako juoksut niin paljon elukan fiiliksiin. Ihme herkistelijä se vain nyt on.. Pitänee odotella juoksujen loppumista ja mennä sitten vasta jäljelle, jos vain on kelejä.

Jäljen jälkeen hinkattiin hieman perusasentoa ja seuraamista. Seuraamisessa Iines on liian edessä, joten tein yhden askeleen siirtymiä ja tässä koira pysyi hyvin paikallaan. Pidemmällä pätkällä edistää.

Kotimatkalla löydettiin iso luu. 

 Iines pääsi myös rikkomaan jäätä. Se vasta oli lystiä!