Eilen oli yhtä vauhdikas päivä, kuin keskiviikko. Töistä meni suoraan kirjoittamaan uuteen duuniin sopimusta, ja sieltä sitten vauhdilla kotia. Kamat kasaan, koira matkaan ja junalle. Junalla sitten ajeltiin Huopalahden kautta Valimoon, josta Tuomas otti meidät kyytiin ja jatkettiin matkaa Perkkaalle tottistreeneihin.

Tällä kertaa olin varautunut paremmalla palkalla. Otin Iinekselle mukaan lihapullia ja ne todella toimivat. Kukapa sitä viitsii huonolla liksalla hommia painaa.. ;) Meidän jälkeen oli varmaan kiva treenailla, kun olin kädet kohmeessa kylvänyt kentälle lihapullan paloja... Otettiin aluksi tuomarin tervehdystä eikä Iines tuomaria huomannut, kun lihapullia oli tarjolla. Tervehdykset otettiin vain niin, että mentiin Iineksen kanssa tuomarin eteen, Iines istui ja sai siitä palkan. Kättelyä ei vielä otettu.

Tuomaroinnin jälkeen otettiin henkilöryhmää. Kierrettiin kahta ihmistä ja Iines käveli hienosti vierellä. Lihapullat olivat taas paljon kiinnostavampia, kuin ihmiset. Välissä hieman leikittiin pallolla. Ensi kerralla pitää ottaa toinen pallo mukaan. Saisi vielä paremmat leikit aikaiseksi.

Riekkumisen jälkeen otettiin maahanmenoa. Maahanmenosta pitää ottaa kyllä nyt oikein tehokuuri. Maahanmenon treenailu on jäänyt aivan unholaan... Jos päästäisiin pikku hiljaa treenaileen liikkeestä maahanmenoa.

Lopuksi otettiin vielä eteenmeno. Leena vei Iineksen lelun kauas kentän laidalle. Iines lähti täysiä lelun luo, mutta ei heti sitä löytänyt. Hyvin oli kyllä koira messissä ja tiesi mitä ollaan tekemässä. Lelukin löytyi ja tästä otettiin kunnon leikit. Leena sanoi, että kannattaa viedä lelu aina treenikentän toiseen päähän. Koira oppii näin, että palkka on vasta aivan kentän perällä. Itse, kun olen eteenmenoa treenannut, niin olen ottanut sitä aika lyhyellä matkalla. Pitänee pidentää matkaa.

Treenaamisen kohteena tulevalla viikolla:

  • kontaktikontaktikontakti + katsekontakti liikkeessä
  • nopea maahanmeno, ja jos hyvin edistyy niin liikkeestä maahanmeno
  • eteenmeno
  • kahdella lelulla leikkiminen
  • + omistaja treenaa naksuttimen parempaa hallintaa ;) loppui kädet kesken hihnan, lihapullien ja naksun kanssa...