Käytiin tänään treenailemassa Lily'sillä Leenan ja koirien kanssa. Hyvä, että saatiin seuraa.. Perjantaiväsymys painoi päälle eikä oltaisi kahdestaan Iineksen kanssa lähdetty...

Paikalla oli meidän lisäksi kolme koirakkoa. Iines keräsi jonkin verran kierroksia, joten otin enimmäkseen kontaktitreeniä. Välillä leikittiin ja sitten taas naksuttelin kontaktista. Edelleen Iines ottaa häiriötä muista, mutta edistystä on tapahtunut. Treenit häiriön alla sujuvat jo paremmin ja Iines keskittyy myös minuun eikä vain hönöile ympäriinsä. Ensi viikolla jää Lily's-treenit väliin, kun mennään fiilisteleen Kaija Koota :)

Treenien jälkeen kurvaistiin Lohjalle. Sain vihdoin ja viimein vaihdettua ulkoilutakkini ja olen nyt liian hienon takin omistaja.. Eihän tuollaisen takin kanssa voi koiran kanssa metsään sukeltaa... Vaikka eiköhän uudenkarheus karise, kun Iines ensimmäisen kerran sukella kuraisena syliin.

Viikonloppu kuluu kummankin vanhempien luona. Huomenna mennään Siuntioon härnäämään Siiriä. Sunnuntaina on luvassa viestitreenit. Ihanaa kun on viikonloppu :)