Perjantaita suunnattiin auton nokka kohti Honkilahtea ja mökkiä. Ajeltiin mökille Lohjan kautta. Lohjalla otin hieman tottista pihalla. Seuraamista, sivulle ja eteentuloa.

La tehtiin Iinekselle kaksi jälkeä. Aamuisella jäljellä kuusi keppiä (+purkit). Alussa oli hieman höseltämistä, mutta loppukohti rauhoittui. Ilmaisut olivat mallikkaita. Ennen viimeistä keppiä oli kunnon häiriötekijä jäljellä. Aivan jäljen vieressä oli peuran jalka. Iines ehti sen päällä muutaman kerran pyörähtää ennen kuin ehdin sitä komentamaan. Vika pätkä oli hieman rauhattomampaa. Hyvä kuitenkin, että jäljesti loppuun tuosta ihanuudesta johtumatta.

Toisen jäljen kävin Tuomas tallaamassa. Tällä jäljellä neljä keppiä purkkin päällä. Ei mitään eroa koiran työskentelyssä vaikka ei ollut minun tallaamani jälki.

Su tein aamusta vielä jäljen. Yhteensä neljä keppiä. Kolmannen kepin laitoin kannen päälle ja ruokapalkan sai sitten minulta. Vikalla purkilla kävin vinoon makaamaan. Täytyy katsoa miten seuraavalla jäljellä noi ilmaisut toimii. Jatketaan kuitenkin nyt vielä purkki/kansi+keppi -linjalla. Haluan vahvistaa vielä noita ilmaisuja ennen kuin otan pelkkiä keppejä jäljelle.

Jälkien lisäksi otettiin mökillä tottista ja paikkamakuuta. Pitää kokeilla seuraavalla kerralla paikkamakuussa takapalkkaa. Nyt ruokakippo on ollut Iineksen edessä. Haluaisin paikkamakuusta rennomman. Nyt koira on tuijottaa minua herkeämättä ja on valmiina lähtemään heti kun käsky käy. Täytynee miettiä tätä vielä...