Tottistreeneihin saatiin tällä viikolla vahvistusta Vammalasta, kun Anne ja Asta saapuivat treenailemaan kanssamme. A&A viettävät tämän viikon pääkaupunkiseudulle. Tänään mennään kimpassa tekemään jälkeä.

Aluksi otettiin tuomarin tervehtimistä. Iines oli taas lihapullien lumoissa. Ei huomannut "tuomaria" ollenkaan. Henkilöryhmässä kävi nuuhkaisemassa Danielan lahjetta, mutta muuten otti kivasti kontaktia lihapullaan ;) Pitää alkaa pikku hiljaa vaatimaan kontaktia minuun eikä palkkakäteen. Maahamenot olivat kentällä nopeita. Huomaa, että ollaan treenailtu tätä nyt kotioloissa ahkerasti. Leena sanoi, että naksautan hyvään aikaan. Itsestä on tuntunut, että olen hieman myöhässä. Otin maahanmenoa myös viereeni ja hyvin sujui tämäkin. :) Lopuksi otettiin vielä pari eteenmenoa. Iines lähtee vauhdilla, mutta teki kummallakin kerralla ihme kaarroksen. En tiedä osuuko hihna jotenkin kylkeen vai mistä tämä johtuu. Pitää kokeilla seuraavalla kerralla ilman hihnaa. Ensi treeneihin pitää muistaa ottaa näkyvämpi lelu mukaan. Narulelua Iines ei nimittäin heti löydä.

Treenien lopuksi otettiin vielä sossuilua. Iines, Mandi ja Nana treenailivat hetken samaan aikaan. Otettiin taas Iineksen kanssa kunnolla välimatkaa. Haluan välttää rähinöitä ja itselle luo varmuutta kunnon välimatka. Hyvin jaksoi elukka keskittyä. Nanalla oli kyllä aika makea vinkulelu.. mutta onneksi lihapullat ovat vain niin hyviä. Leena katsoi eteenistumista, jota olen tuskaillut. Kun Iines istuu ja menen aivan sen eteen seisomaan, niin Iines pakittaa hieman. Leena sanoi, että jos menisin hieman hitaammin enkä niin vauhdilla ja tämä toimi. Iines ei väistänyt enää.

Kotona treenattavaksi:

  • edessä istuminen
  • maahanmeno
  • istuminen

Iines pääsi vielä kolmannen kerran kentälle treenien jälkeen. Testattiin Annen kanssa miten Iines leikkii vieraan ihmisen kanssa. Innolla Iines leikki. Ja kävi oikein tunkemassa Annen luo rätin kanssa. Reipas pieni koira :)

Treeneistä lähdettiin vielä juoksuttamaan Astaa ja Iinestä. Pientä rähinää oli tytöillä alussa, mutta yllättävän hyvin tulivat juttuun. Iines pinkoi tapansa mukaan täysillä ja Asta yritti pysyä perässä. Kotona oltiin kymmenen jälkeen. Puuhakas päivä.