Loppuviikosta selvisimme viimein aivan oikealla tottiskentällä reenaamaan. Ja onpas treenaaminen näin tauon jälkeen kivaa! Puruja silmällä pitäen treenailimme niin, että Piialla oli purutyyny. Seurautin Iinestä ja Piia häiriköi meitä ;) Hieman oli Eineksellä ekassa vaikeuksia olla välittämättä häiriöstä. Tänään malttoi jo paremmin tehdä hommia vaikka oli häiriötä. Saas nähdä miten hallinta pelittää huomisissa puruissa.

Lisäksi treenailimme tänään seuraamista, jäävät, noutoa narupallaon kanssa ja luoksetuloa. Seuraamispaikka on parantunut. On se piirun verran edessä edelleen, mutta parempi, kuin pari kuukautta sitten. Jäävät tein vain kerran. Istuminen vaikutti minusta nopealta. Maahanmenossa pysähdyin itse ja Iines meni hienosti maahan. Ekassa luoksetulossa tuli vinoon. Toisessa sitten suoraan. Narupallon noudot olivat hyvät. Pitänee kaivella noutokapula taas naftaliinista...

Pari viikkoa kestänyt flunssa alkaa olla tiessään. Ja pieni pullero Iines pääsee taas kunnon lenkeillä. Mukavaa, kun jaksaa taas kävellä.