Olen ollut alkuviikon kotona parantelemassa polvea. Eilen kävin näyttämässä polvea lääkärille ja sain antibioottikuurin, ettei haava ja polven limapussi tulehdu. Kipeä polveni kiinnostaa Iinestä, ja se haistelee jalkaa hyvin varovaisesti.

Lenkkeily ei ole kovinkaan reipasta vaan ollut könytty (tai minä siis) pelloilla. Iines on leikkinyt myyräkoiraa ja kaivellut kuoppia. Tänään treenailtiin luopumista kahdesta vapaana juoksentelevasta saksanseisojasta. Seisojien omistajalla oli pilli mukana, ja koirat tottelivat todella hienosti pillin vihellyksiä ja omistajan käsimerkkejä. Mukava nähdä koiria, jotka ovat hyvin omistajallaan hanskassa.

Sisällä olemme treenanneet hieman seuraamista lelupalkalla ja ruokapalkalla maahanmenoa ja siinä pysymistä. Kunnon leikityspalkkaan en ole polven vuoksi uskaltanut ottaa. Vaikka olen jalkaa varonut, on Tuomas jo kerran onnistunut potkaisemaan minua polveen ja Iines on lyönyt patukalla.
Maahanmenoissa Iineksen maltti on parantunut, mutta treeniä vaaditaan vielä. Malttitreeniä siis omistajalle ja elukalle.

Iines on rauhoittunut sisällä huomattavasti, kun olemme karsineet turhaa huomiota. Nytkin koira vetää tyytyväisenä sikeitä häkissään.