Perjantaina vietimme koulukavereiden kanssa pikkujouluja meillä. Iines käyttäytyi vallan mallikkaasti. Alkupöhinänsä sai pöhistä huoneessaan ja sitten pääsi vieraiden joukkoon. Kiersi kaikkien luona siliteltävänä ja rapsuteltavana. Lisäksi Iinestä lahjottiin pipareilla ynnä muilla herkuilla. 
 
Lauantaiksi olimme sopineet treenisession Kikan kanssa. Olin lähettänyt Kikalle jo pitkän listan etukäteen. Tuntuu, että meillä on Iineksen kanssa hirveästi vielä treenattavaa. Tottis on periaatteessa hyvällä mallilla, hallinnan kanssa taistelen.. ja sekös puuduttaa ja ärsyttää. Treenasimme paikkamakuuta häiriössä. Kikan hoffin hengailun ajan Iines pysyi hienosti. Mutta aussie oli vaikeampi paikka. Nosti kyynäriä, mutta pysyi.. 
Kunnon ärinätkin saatiin aikaiseksi, kun Iines hengaili pitkässä liinassa.
Treenin jälkeen oli aika outo olo.. Hirveästi on vielä treenattavaa ja tuntuu, että vain väännetään ja väännetään, mutta ei vaan edistytä.
 
Sunnuntaina käytiin Talissa puruissa. Tällä kertaa toimi maalimiehenä Pekka. Iines puree lujaa ja saalistaa hyvin. Turhautuu vaan helposti ja tekee kummia voltteja. Näihin pitää jatkossa puuttua, ettei pääse enää tekemään moisia.
Pekka epäili, että Iineksellä saattaa tulla rohkeuden suhteen ongelmia, mutta koiralla on kuitenkin vahva saalisvietti joka auttaa sitä paljon. Lopussa kun olimme Iineksen kanssa menossa pois kentältä, Pekka löi piiskalla pari kertaa ilmaan. Iines reagoi piiskan ääneen yllättävän paljon.. Pekka pohti olisiko paukkuarkuudesta johtuvaa, mutta mä epäilen tuota. Kun ei Iines reagoi ääniin muuten. Olisiko jäänyt jotain inhottavaa mieleen viime kerrasta Mäntsälän hallista.
Oma osaamattomuus harmitti taas.. En osaa kehua koiraa oikeaan aikaan ja hallinnan puutteet tulevat treeneissä liiankin hyvin esille. 
 
Tänään käytiin pitkällä lenkillä pakkassäässä. Ihanaa, kun on talvista. Iineksellä oli kunnon kuuraparta lenkin jälkeen.