Perjantaina hurautettiin vielä illasta mökille. Suurena suunnitelmana oli, että olisin käynyt vielä illasta tekemässä Iinekselle jäljen, jonka olisin ajanut sitten aamulla. Oltiin perillä vasta vähän ennen kahtatoista, joten pimeä metsä ei oikein vetänyt puoleensa ja jätin jäljen tekemisen suosiolla aamuun.

Iineksellä oli oikein aktiiviviikonloppu. Ohjelmaan kuului jäljestämistä, häröilyä, lelujen perässä sinkoilua, kahlausta, uimista, sukeltamista sekä metsässä ja pihassa juoksentelua. Ulkona ei rakkine voinut hetkeäkään olla aloillaan. Sisälle, kun mentiin oli koira heti pitkällään ja unten mailla.

Uiminen ja vedessä läträäminen on Iineksen uusi ykkösharrastus. Kun Tuomas kävi uimassa, koira oli saman tien järvessä perässä. Kimpassa sitten uivat rantaa kohti. Iines välillä tökkäisi Tuomasta kuonolla päähän ;) Laituriltakin hyppäsi mukaan uimaan, kun Tuomas kutsui. Outo piski, kun ei sitä yhtään hirvitä vaikka menee koko koira sukelluksiin. Tyytyväisen oloisena vain polskii vedessä.


Jäljet

Tein viikonloppuna Iinekselle kolme jälkeä. Jäljet vanhenivat noin kaksi tuntia. Askeleelle en enää laittanut ruokaa, kun ei Iines sitä syö. Purkkeja oli joka kerta neljä, mutta keppejä en ollut tajunnut kuivata joten ekalla jäljellä oli kahdella purkilla kepit. Kaikki jäljet sujuivat hyvin. Vauhtia ei ollut enää niin paljon, kuin ennen. Pystyin kävelemään Iineksen perässä aivan normaalia vauhtia. Annoin myös liinaa koiralle, kun se selvästi oli jäljellä.

Ilmaisuun pitää nyt alkaa kiinnittämään huomiota. Keppejä pitäisi alkaa opettamaan oikein toden teolla, että päästäisiin noista purkeista eroon. Vauhtiin olen nyt tyytyväinen. Jos se tuollaisena pysyy niin hyvä.