Päivitykset laahaavaat taas jälkijunassa. Töissä on mennyt pitkään, siihen päälle koiran lenkitys & treenaus niin päivä on pulkassa. Ei paljon ehdi muuta tekemään.

Mutta olemme siis ulkoilleet ja treenanneet. Pääasiassa olemme lenkkeilleet pellolla. Emäntä ja koiruus ovat saaneet kunnon hankitreeniä.

Puruissa ollaan käyty pari kertaa. Pyritty saamaan irroitukset kuntoon. Eka irroitustreenisessio ei ollut kovinkaan onnistunut, mutta viikko sitten sunnuntaina saatiin irroitukset hyvälle mallille. Ja koirakin oli parempi puruissa. Tällä viikolla, ei olla vielä pureskeltu koska minulla oli alkuviikolla oksennustauti ja piti sitten jättää treenit väliin. Toivottavasti tänään pysyy pakkanen aisoissa ja päästään treenaamaan.

Eilen käytiin katsastamassa Rellu-the-koira-auto, ja sehän meni läpi! Me kävimme Iineksen kanssa käppäilemässä sillä aikaa, kun Rellu oli syynissä. Otin hieman tottista katsastusaseman parkkiksella. Hyvä treenipaikka koska Iines otti häiriötä ja pääsin puuttumaan siihen. Seuraaminen oli hyvää ja vasemmalle käännökset jees. Täyskäännöksissä on tosi löysä.. Pitää miettiä tätä.

Illalla käytiin ihastelmassa Piian malikakaraa. Ihana pentunen.