Tällä viikolla ei ole tottistreenejä, joten ollaan käyty kahdestaan läheisellä hiekkakentällä riekkumassa ja tottistelemassa. Toissapäivänä vain oli niin kamala vesi/räntäsade, etten kauaa jaksanut kentällä viipyä. Eteenistumiset sujuu hyvin ulkonakin, kunhan ei ota liikaa toistoja. Mielellään Iines myös leikkii rätin kanssa ja se onkin parempi palkka ulkonan kuin ruoka. Aika paljon Iines pälyilee ympärilleen ja katselee ohikulkevia ihmisiä. Toissa iltana nähtiin myös aivan kamala ilmestys, kun lähdettiin kentältä... sateenvarjo. Hui olkoon...

Muutamana iltana ollaan käyty Iineksen kanssa palloilemassa Myyrmäen aseman läheisyydessä. Tänään täytyy yrittää mennä myös kauppa reissun yhteydessä.

Kotona ollaan treenattu jälkikeppejä ja eteenistumista. Sivulle istumista en ole nyt ottanut pariin viikkoon. Olisi parempi tehdä sitä, kun Tuomas on kotona, niin olisi kaksi silmäparia seuraamassa istuuko koira varmasti suorassa.

Tuomas löysi kaupasta samanlaisen vinkulelun, kuin Iineksen lempivinku on. Eilen leikittiin kotona kahden lelun leikkiä. Hölmistynyt ilme pienellä holskulla, kun mulla olikin yhtä hieno vinkulelu, kuin hänellä. Kyllä siinä pienet aivot savusivat, kun Iines mietti miten saisi kummatkin vinkulelut itselleen.

Huomenna ollaan menossa Annen ja Astan luo kylään. Paikalle saapuvat kaikki tsekkipennut. Kiva nähdä minkäkokoisia muut kaverit ovat. Toivottavasti Iines ja Kuje käyttäytyvät kiltisti autossa..