Selvittiin vihdoin ja viimein EPK:n räyhätreeneihin. Treeniryhmä on tarkoitettu koirille, jotka rähjäävät muille koirille tai joilla on vaikeuksia keskittyä muiden koirakoiden läsnäollessa. Treenit ovat valitettavasti menneet päällekkäin ohitustreenien kanssa. Viimeiset ohitustreenit olivat viime viikolla, joten nyt on aika keskittyä räyhätreeneihin.

Pysyttiin Iineksen kanssa aika kaukana muista. Alussa parkkipaikalla yksi koira räyhäsi Iinekselle ja Iines tietty takaisin. Täytyy seuraavalla kerralla pitää Iines autossa ja odotella rauhassa, että muut ovat kentällä. Naksuttelin kontaktista ja otettiin perusasentoa + perusasennossa kontaktia. Lopuksi otettiin vielä kunnon leikit. Muut koirat kiinnostivat, mutta Iineksen suu pysyi kiinni vaikka välillä kentällä kuului rähinää ja haukkumista. Paikalla hengailtiin puolisen tuntia.

Tuomas on taas tällä viikolla työreissulla, joten jouduttiin matkaamaan Kauklahteen junalla. Olin positiivisesti yllättynyt kuinka hienosti Iines käyttäytyi junassa. Iines ei ole montaa kertaa junassa matkustanut, mutta kiltisti istui ja katseli ohimeneviä ihmisiä. Ja otti hyvin vastaan ihmisten ihailut ja silitykset ;) Takaisin tullessa M-juna oli todella täynnä väkeä ja jouduttiin jonkin aikaa seisoskelemaan junan eteisessä ennen kuin päästiin istumaan. Iines otti tämänkin tilanteen todella lungisti vaikka meidän lisäksi eteisessä oli neljä ihmistä.

Tänään päästään treenaileen bussissa matkustamista, kun mennään Kaarinalle ulkoilemaan.