Torstai oli poikkeuksellinen päivä. Kävin vain töitten jälkeen kotona kääntymässä ja lähdin keskustaan treffaan kavereita. Käytiin syömässä ja Lauran kanssa vielä ostoksilla. Löysin makeet saappaat. Pitkästä aikaa tuli ostettua muutakin, kuin ulkoilukamppeita.

Iines ja Tuomas lähtivät Lohjalle putsaamaan mehiläislaatikoita. Tai Tuomas ja hänen isänsä putsasivat ja Iines sähelsi jalkapallon kimpussa.

Tänään kävin kaverini Tuulian luona kylässä. Tuulialla on vauva, joten tuli muutakin juteltua kuin koirajuttuja. Kotiin kun pääsin, pakkasin koiran autoon ja suunnattiin Salmeen lenkille. Tehtiin 10 kilsan lenkki. Välillä hölkättiin, sitten käveltiin ja taas hölkättiin. Tuntui, ettei juoksu oikein kulkenut. Salmessa on pahoja ylämäkiä, joita en jaksanut juosta. Aikaa meillä meni yhteensä tunti ja vartti. Ihan yllättävän reippaasti kuitenkin mentiin.

Parkkipaikalla meinasi tulla yksi koira päälle. Yhdellä miehellä oli kaksi koiraa ja toiselta petti panta. Murinalla ja pörinällä koira syöksyi meitä kohti. Kun ärjäisin sille vihaisena, koira vaihtoi suuntaan ja juoksi karkuun häntä koipien välissä. Iines piti päänsä kiinni. Kai se meinasi, ettei kannata mammaa enempää suututtaa. Kovin mies pyyteli anteeksi ja vakuutin, että ei haitannut. Tuollaista voi käydä kelle tahansa.