Mahtavat agilitytreenit! Otettiin viimeisen kerran kunniaksi useamman esteen sarjoja.

Aluksi hyppy, putki ja hyppy. Tässä minulla oli vaikeuksia palkkauksessa. Koira on niin nopea, että se oli ulkona putkesta ennen kuin ehdin kaivaa lelun esiin. Laura sitten heitti palkan viimeisen esteen yli ja tällä tyylillä onnistui. Lopuksi tehtiin vielä putki, hyppy, hyppy, putki ja hyppy -sarjaa. Kahden esteen välissä oli tiukka mutka (ainakin aloittelijalle) ja Iines pudotti toisen esteen. Pitää Raisalta pyytää vinkkiä tähän. Laura meinasi, ettei aleta tätä sen kummemmin treeneissä puimaan. Erikseen pitää vielä harjoitella.

Treenin jälkeen oli hyvä fiilis. Sain koiran ohjattua noinkin monesta esteestä ja itsestä se näytti jo agilityltä. Iines ei vaan posottanut menemään vaan katsoi minne sitä ohjasin. Näin musta ainakin tuntui, mutta en tiedä sitten miltä meidän meno näytti.

Alussa palkkasin narupallolla ja lopussa pallolla. Tuntui, että pallosta Iines ei kuumunut niin paljoa. Muutaman kerran palkkasin pelkästä istumisesta, ja ei yrittänyt enää tämän jälkeen ennakoida niin paljoa. 

Pallon vein Iinekseltä, kun se pudotti sen. Ei tarvinnut niin paljon viljellä irti-käskyä, kuin narupallon kanssa. Yritin myös kiinnittää huomiota kehumiseen. Kehuin paljon, kun koiruus toi lelun minulle. Iines pääsi myös fiilistelemään lelunsa kanssa, kun otettiin yksi koira kerrallaan treenaamaan. Uskoisin, että Iineksellä oli yhtä kivaa kuin mullakin.