Viikko alkoi vähemmän mukavissa merkeissä. Oltiin maanantaina pellolla ja Iineksellä jäi keppi jumiin yläleuan hampaiden väliin. Sitä kun sitten irrotin niin poskihampaat upposivat siinä hötäkässä mun vasempaan käteen peukalon viereen. Istuttiin sitten maanantai-ilta Peijaksessa päivystyksessä. Haavaa ei tikattu vaikka syvä olikin. Viikon antibioottikuurin sain. Ei sitten päästy Tottista touhoille -kurssille. Onneksi sain sovittua, että menemme jollekin toiselle kurssille tuon sijaan. Harmitti, kun kolmen kerran kurssista meni yksi kerta sivu suun, mutta onneksi kurssin vaihto järjestyi todella kivasti.

Tiistain ja keskiviikon olin kotona sitten. Tiistaina nukuttiin Iineksen kanssa pitkään. Ulos uskaltauduin käsipuolena ja yllättävän hyvin lenkki meni yksikätisenä. Illalla käytiin vielä Iinestä juoksuttamassa Tuomaksen kanssa koirapuistossa. Pääsi koira päästämään pahimpia höyryjä pois.

Keskiviikkona nähtiin aamulla Veeti omistajineen pellolla. Iines ei ole pitkään aikaan Veetiä nähnyt ja ilo olikin ylimmillään, kun kaverukset kohtasivat. Illalla suunnattiin lenkille Millan ja Nemon kanssa. Ihana loskavesikeli. Oltiin Iineksen kanssa aika uitettuja, kun kotiin päästiin.

Eilen oltiin tottistelemassa Leenan kanssa. Naksuttelin Iinekselle kontaktista sillä aikaa, kun Lili oli paikka makuussa. Iines meni tämän jälkeen autoon odottelemaan hetkeksi. Toisen kerran se haukkui autossa. Peitin häkin pyyhkeellä, että ei nähnyt meitä ja Liliä. Tämä selvästi auttoi koska haukunta loppui. Leena katsoi vielä miltä Iineksen perusasento näyttää. Hieman Iines oli kummissaan, kun palkkasin vain oikealla kädellä. Otettiin pari luoksetuloa ja eteenmenoa. Vauhtia piskillä riittää. Omistaja ei vain aina tätä tahdo muistaa.. Heitin Iinekselle lelun aika korkealle ja parka mäjähti vasen kylki ja kuono edelle asfalttiin... Prkl. Hetken aikaa koira oli aika vaikeannäköisenä, mutta tästäkin toivuttiin. Kunnon säätämisviikko siis meillä..

Tänään olisi tarkoitus suunnata Koiraurheilukeskus Lily'sin saliin treenaileen. Aluksi varmasti vain ihmetellään hetken verran uutta paikkaa. Kontaktia meinaan treenata, perusasentoa ja varmaan maahanmenoa ja istumista. Eilen, kun Leenaa seurailin niin ajattelin, että pitäisi varmaan tarkemmin miettiä mitä treeneissä oikein teemme. Nyt ollaan vaan treenailtu enimmäkseen kontaktia, mutta luulen että voidaan alkaa pikkuhiljaa ottaa muutakin. Iines keskittyy jo huomattavasti paremmin tekemiseen, kun joitakin kuukausia sitten. Eilen olin niin tyytyväinen, että koira haki kontaktia vaikka Lili oli lähellä. Kyllä I edelleen katselee ympärilleen ja haahuilee, mutta ei enää niin paljon kuin jokin aika sitten. Edistystä siis tapahtuu :)