Tottista, puruja, jälkeä ja lenkkejä. Näistähän ne meidän viikot tuppaa koostumaan. Eikä tämäkään viikko poikkeusta tehnyt. Treenifiilis on ollut vallan mainio. Joka päivä tekisi mieli tehdä jotain, mutta koitan toppuutella itseäni hieman, jotta koiralla olisi välillä nollauspäiviä. 

Jäljet x3

Maanantaina kävimme jäljellä Tuusulassa Piian kanssa. Pituutta taisi olla vähän päälle parisataa askelta. Iines jäljesti hyvin. 
Torstain jälki tehtiin Anin luona Helkutinkorvessa. Mittaa kolmisensataa askelta. Koiralla oli selvästi vaikeampaa. Alusta oli vaikeampi, kuin maanantaina. Ihan kunnialla meni vaikka pientä hakemista jälki oli. Ruokaa laitoin vähemmän. Yhdestä kolmeen tyhjää ja 1-2 ruokaa. Olisi voinut olla enemmänkin ruokaa…
Lauantaina jäljellä oltiin Röylällä. Mittaa noin 350. 1 - 4 tyhjää ja 1- 2 ruokaa. Taas oli vähän hakemista.. Tyhjillä kasvatti vauhtia ja koitti venytellä kaulaa. Lopussa nosti pari kertaa päätään, josta nyppäsin ja komensin jäljelle. Pään nostoja ei olekaan tänä vuonna ollut. 

Tottis

Tottisrintamalla oli rennompi viikko. Tiistaina Iines pääsi esimerkkikoiraksi ryhmäläisille ja näytettiin perusasentoa ja imutusta. Iines esitti myös omatoimisesti temppukavalkaadinsa, kurre>kylki>ympäri. 
Torstaina tottisohjelmassa hyppyjä. Saara viritti hyppyesteeseen rimat, joiden avulla koira saadaan ponnistamaan oikein. Toimivalta tuntui ja Iineksen hypyt sujuivat hienosti. A-esteelle kiipeämistä harjoittelimme myös. Sain Iineksen menemään edestakaisin. Palkkana käytin ruokaa. Toisella puolella oli muovipurkin kansi ja sen päällä lihapullan palanen. Tokalla kerralla koira toi sitten kannen minulle. Joten noutopuolikin on hanskassa ;) 

Purut

Puruissa kävimme keskiviikkona. Eka treeni ei niin onnistunut.. Älämölöä oli ärsyttävän paljon. Mutta toka treeni onnistui! Koira lähti saalistamaan hienosti. Ja Niko pääsi Iineksestä yllättävän kauas, ilman että koira alkoi haukkumaan. Mahtavaa :D
 
Lisäksi tällä viikolla treenailtiin urakalla sirunlukemista, koska huomenna on luonnetesti!