Onpas ollut mukava lauantaipäivä tähän asti. Aamulla sain siivottua, sitten koiran kanssa pihalle. Luvassa oli lenkkiä ja tottista.

Ohitukset sujuvat taasen paremmin. Irokeesi pystyssähän tuo elukka menee, mutta on sentään hiljaa. Kohdattiin myös kummallinen ilmestys. Karkeakarvainen mäyräkoira, joka ei haukkunut ohitettaessa. Miten musta tuntuu, että ne kaikki haukkuu/räyhää? Täytyy vissiin korjata asenteita.

Tottista käytiin ottamassa yhdellä parkkipaikalla. Eka seuraamista. Paljon pysähdyksiä, jotta Iines joutuu hakemaan oikean paikan. Muutaman askeleen siirtymisiä, joista palkka. Jäävissä istuminen taas nopea. Kävelin noin 15 askelta eestaas ja palkkasin vasta perusasennossa. Maahanmeno oli nopea ja suora, mutta nosti kyynärät miltein heti. Käskin uudestaan maahan ja kehuin, mutta en palkannut. Toka oli parempi.. Pitäisi jotain tuohon keksiä. Loppuun tehtiin vielä noutotreeniä patukalla. Jätin Iin istumaan patukka suussa, ja annoin noutokäskyn. Hieman hitaasti tuli, mutta jäi hyvään kohtaan istumaan mun eteen. Irrotus ja palkkaus. Tokalla kerralla en käskenyt irrottamaan vaan palkkasin heti, kun tuli eteen istumaan.


Rento koira lenkin jälkeen