Sossuryhmä kokoontui jälleen Perkkaalla. Aloitettiin tällä kertaa yhden koiran ohituksilla. Iines luopui hienosti, kun näki koiran. Kohdalla ei heti luopunut ohi-sanalla ja sain roiskaistua vedellä. Olipas nappiajoitus. Tämän jälkeen Iines käyttäytyi todella mallikkaasti. Lopuksi otettiin vielä kaikki koirat samaan aikaan parkkikselle. Tämäkin sujui hyvin. Sovittiin, että jatkossa mennään aina jonkun kotinurkille treenaamaan. Ensi viikon treenit pidetään meidän nurkilla.

Sossuilun jälkeen käytiin vielä lenkillä. Olin niin onnellinen Iineksen hyvästä käytöksestä, kunnes se alkoi lenkillä höseltämään. Seisoskeltiin sitten tovi ja laskettiin molemmat kierroksia. Hassua miten koira voi sekunnissa muuttua ihanasta raivostuttavaksi.

Kotona tottisteltiin hieman. Otettiin kolme lyhyttä paikkamakuuta, pisin noin puoli minuuttia. Palkkana oli pallo, jonka laitoin Iineksen taakse. Hieman seuraamista, joka oli aikas huonoa. Luoksetuloja, jotka sujuivat hyvin. Lisäksi vielä edestä sivulle siirtymisiä. Eka oli tautisen vino.. Seuraavissa siirryin itse hieman eteenpäin, kun koira oli siirtymässä sivulle. (Mian vinkki) Tämä auttoi ja Iines tuli suoraan sivulle.