Lauantaiset jälkitreenit muuttuivat esineruututreeneiksi lumesta johtuen. Tallattiin noin 30 - 40 metriä leveä ja joitakin kymmeniä metrejä syvä ruutu. Iineksen kanssa vietiin kaksi esinettä ruutuun. Ensimmäisen haki vauhdilla. Toiselle jouduin lähettämään kaksi kertaa, kun ekaksi Iines ei lähtenyt. Koira löysi kuitenkin esineen nopeasti. Simo sanoi, että voisin palkata Iineksen nopeammin enkä vaatisi siltä vielä, että Iines tuo esineen käteen.

Treenien jälkeen lähdettiin Iineksen kanssa metsälenkillä. Pistin koiran pitkään liinaan, kun en halunnut pitää sitä irti. Metsässä oli tietenkin märkää. Astuin liukkaan puun päälle ja jalka sitten lipesi.  Näin allani ison kiven ja sen verran ehdin tajuta, että kohta sattuu. Polvi osui suoraan kiveen ja sattui aivan saakutisti! Iines oli kovin huolissaan, kun istuin metsässä itkien ja sadatellen. Koira tunki syliin ja yritti nuolla kasvojani. Heittelin Iineksen lumipalloja, että sain hetken aikaa vetää henkeä. Onneksi jalka kesti kävelyn kotiin ja autoakin pystyin ajamaan. Illasta lähdettiin vielä teatteriin vaikka hetken aikaa mietin, josko olisin jättänyt reissun väliin.

Tänään oltiin Lohjalla ja Siuntiossa. Iines pääsi pellolle spurttailemaan sillä aikaa, kun Tuomas ja hänen isänsä pressuttivat venettä. Koiralla oli hauskaa kuraisella pellolla ja minä pääsin lenkkeilyn suhteen helpolla.

Jurppii jo ensi viikko valmiiksi.. Juoksemaan ei varmaankaan päästä ja normilenkit saattavat olla aika köpöttelyä. Polvi on nimittäin komean kokoinen ja vuotaa vieläkin. Hemmetti, kun pitää kompuroida.